Συσκευές & Αξεσουάρ
Croquembouche with Orange Custard and Dark Chocolate
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 10ωρ.
16 portions
Υλικά
Choux pastry
-
water300 g
-
butter cut in pieces160 g
-
salt½ tsp
-
sugar20 g
-
plain flour240 g
-
eggs (approx. 6 medium eggs)350 g
Orange custard
-
sugar140 g
-
orange zest (from approx. 2 oranges)2 tbsp
-
fresh milk1000 g
-
cornflour (starch)100 g
-
eggs4
-
egg yolks4
-
natural vanilla extract2 tsp
Dark chocolate
-
dark chocolate small pieces or callets500 g
Assembly
-
icing sugar50 g
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
163 mg
Πρωτεΐνη
11.5 g
Θερμίδες
2041.2 kJ /
487.9 kcal
Λιπαρά
28 g
Φυτικές ίνες
4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
15.5 g
Υδατάνθρακες
47.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Our Kitchens are a Window to the World
28 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChocolate Pudding
1ωρ. 20 λεπτ.
Peanut Butter Kiss Cookies
40 λεπτ.
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 λεπτ.
Salted caramels
4ωρ. 40 λεπτ.
Red Berry Cheesecakes in Jars
4ωρ.
Summer Breeze Pineapple Pound Cake
1ωρ. 10 λεπτ.
Bananas with spiced caramel sauce
1ωρ. 50 λεπτ.
Sweet Rice
1ωρ.
Lemon Raspberry Trifle
1ωρ. 5 λεπτ.
Nankhatai (Cardamom biscuits)
35 λεπτ.
Fresh Fruit Rocket Popsicles
7ωρ. 45 λεπτ.
Frozen Custard
10ωρ. 25 λεπτ.