Choux fourrés à la ganache chocolat blanc et framboises

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 10 λεπτ.
12 morceaux

Υλικά

La ganache chocolat blanc
  • de chocolat blanc en morceaux
    150 g
  • de crème liquide, 30-40% m.g.
    250 g
La garniture à la framboise
  • de framboises
    300 g
    300 g de framboises surgelées
  • de sucre en poudre
    30 g
Le craquelin
  • de beurre, salé ou non salé à température ambiante, en morceaux
    80 g
  • de sucre roux
    70 g
  • de farine de blé
    80 g
La pâte à choux
  • d'eau
    250 g
  • de beurre, salé ou non salé en morceaux
    90 g
  • de sucre en poudre
    10 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de farine de blé
    150 g
  • œufs
    4
  • de mascarpone
    250 g
Le dressage
  • de sucre glace (προαιρετικό πεδίο)

Διατροφή ανά 1 morceau/part

Θερμίδες 452.8 kcal / 1894.5 kJ
Πρωτεΐνη 6.8 g
Λιπαρά 32.2 g
Υδατάνθρακες 35.6 g
Φυτικές ίνες 2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 19.1 g
Νάτριο 219.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων