
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spinach and Artichoke Dip
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
35 oz
Υλικά
-
artichoke hearts (approx 14 oz), drained1 can
-
Parmesan cheese cut into pieces4 oz
-
mozzarella cheese cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
shallot halved½ oz
-
olive oil1 oz
-
frozen spinach leaves defrosted and drained (see Tip)10 oz
-
cream cheese softened8 oz
-
sour cream3 oz
-
red pepper flakes½ tsp
-
salt¼ tsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
Tabasco sauce½ tsp
Διατροφή ανά 1 oz
Θερμίδες
63.1 kcal /
264 kJ
Πρωτεΐνη
2.9 g
Λιπαρά
5.1 g
Υδατάνθρακες
1.9 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.6 g
Νάτριο
122.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

The basic cookbook
177 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς

The Basic Cookbook
176 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBéchamel Sauce
15 λεπτ.
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1ωρ.
Spinach and Artichoke Garlic Bread
Καμία βαθμολογία
BBQ Sauce
5ωρ.
Hummus
10 λεπτ.
Tomato Ketchup
1ωρ. 15 λεπτ.
Tzatziki
20 λεπτ.
Guacamole
5 λεπτ.
Mango Chutney
1ωρ. 20 λεπτ.
Curry Ketchup
30 λεπτ.
Egg-Free Mayonnaise
10 λεπτ.
Béarnaise sauce
15 λεπτ.