Συσκευές & Αξεσουάρ
Spinach and Artichoke Dip
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
35 oz
Υλικά
-
artichoke hearts (approx 14 oz), drained1 can
-
Parmesan cheese cut into pieces4 oz
-
mozzarella cheese cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
shallot halved½ oz
-
olive oil1 oz
-
frozen spinach leaves defrosted and drained (see Tip)10 oz
-
cream cheese softened8 oz
-
sour cream3 oz
-
red pepper flakes½ tsp
-
salt¼ tsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
Tabasco sauce½ tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 oz
Νάτριο
122.3 mg
Πρωτεΐνη
2.9 g
Θερμίδες
264 kJ /
63.1 kcal
Λιπαρά
5.1 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.6 g
Υδατάνθρακες
1.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

The basic cookbook
177 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς

The Basic Cookbook
176 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGuacamole
5 λεπτ.
Baja-Style Fish Tacos
30 λεπτ.
Garlic Tahini Dip (Tarator)
5 λεπτ.
Spicy Cheese Dip
Καμία βαθμολογία
Spinach and Artichoke Garlic Bread
Καμία βαθμολογία
Hummus
10 λεπτ.
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
Καμία βαθμολογία
Tomato Ketchup
1ωρ. 15 λεπτ.
Tzatziki
20 λεπτ.
Egg-Free Mayonnaise
10 λεπτ.
Béarnaise sauce
15 λεπτ.
Cream Cheese Spread with Radishes
5 λεπτ.