Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
beef fillet steak (185 g - 200 g each, 2.5 cm/1 in. thick), tied with twine (see Tip)4
-
sea salt divided2 tsp
-
black pepper, ground divided¾ tsp
-
thyme, fresh4 sprigs
-
lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
shallots halved60 g
-
tarragon, fresh leaves only1 - 2 sprigs
-
white wine, dry60 g
-
white wine vinegar1 tbsp
-
butter, unsalted (from cows' milk)1 tbsp
-
egg yolks4
-
water60 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1130.4 mg
Πρωτεΐνη
71 g
Θερμίδες
4956.8 kJ /
1184.7 kcal
Λιπαρά
95.7 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
48.6 g
Υδατάνθρακες
4.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
We Can Switch to CHEF MODE in a Flash
28 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMeatballs with White Wine Mushroom Sauce
Καμία βαθμολογία
Stuffed Chicken and Glazed Potatoes
1ωρ. 30 λεπτ.
Savory Butternut Squash Pies
Καμία βαθμολογία
Honey Mustard Orange Glazed Ham
Καμία βαθμολογία
Lemon Garlic Chicken
30 λεπτ.
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 λεπτ.
Baked Pork Tenderloin with Rice
Καμία βαθμολογία
Huli Huli Chicken Skewers
50 λεπτ.
Meatloaf with Mushroom Sauce
Καμία βαθμολογία
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1ωρ. 10 λεπτ.
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3ωρ. 35 λεπτ.
Peking-Style Duck Pancakes
11ωρ. 25 λεπτ.