Αχλάδια με βανίλια και λευκό κρασί, και κραμπλ αμυγδάλου

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 μερίδες

Υλικά

Κραμπλ αμυγδάλου
  • αμύγδαλα φιλέ (σε λεπτές φέτες)
    20 γρ.
  • βούτυρο
    40 γρ.
  • ζάχαρη
    40 γρ.
  • αλεύρι καρύδας
    40 γρ.
    40 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Κρεμ ανγκλέζ αρωματισμένη με φύλλα δάφνης
  • γάλα
    300 γρ.
  • κρόκους αβγών
    4
  • ζάχαρη
    50 γρ.
  • φύλλα δάφνης, φρέσκα κομμένα στη μέση
    5
Αχλάδια σε λευκό κρασί και σιρόπι
  • νερό
    250 γρ.
  • λευκό κρασί, ξηρό
    500 γρ.
  • λικέρ αμυγδάλου (Amaretto)
    20 γρ.
  • ζάχαρη
    30 γρ.
  • αστεροειδή γλυκάνισο
    1
  • κλωνάρι βανίλιας κομμένo κατά μήκος
    1
  • αχλάδια (π.χ. ποικιλίας Conference), μικρού προς μετρίου μεγέθους, ολόκληρα, ξεφλουδισμένα
    6
  • καστανή ζάχαρη
    120 γρ.

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 497.1 kcal / 2080 kJ
Πρωτεΐνη 5.9 g
Λιπαρά 12.5 g
Υδατάνθρακες 78.9 g
Φυτικές ίνες 8.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.5 g
Νάτριο 50.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων