Plum filled potato dumplings with vanilla sauce

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
8 portions

Υλικά

Potatoes
  • hot water
    1200 g
  • floury potatoes peeled, cut into pieces (5 cm)
    500 g
Vanilla sauce
  • milk
    300 g
  • white sugar
    40 g
  • egg yolks
    4
  • vanilla pod seeds scraped
    1
Crumb
  • unsalted butter
    30 g
  • dried breadcrumbs
    50 g
  • white sugar
    20 g
  • ground cinnamon
    ½ tsp
Dumplings
  • unsalted butter
    30 g
  • plain flour plus extra to dust
    130 g
  • fine semolina
    40 g
  • egg
    1
  • sea salt plus an extra 1 tsp
    2 pinches
  • hot water
    1500 g
  • fresh plums cut into halves, stones removed (see Tips)
    4
  • white sugar to sprinkle
  • fresh mint leaves only, to garnish
  • fresh mixed berries of choice, to serve

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 306.6 kcal / 1282.8 kJ
Πρωτεΐνη 7.9 g
Λιπαρά 10.5 g
Υδατάνθρακες 45.4 g
Φυτικές ίνες 2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.6 g
Νάτριο 361.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων