Συσκευές & Αξεσουάρ
蒸香蒜面包卷
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
              
              
                
                16 人份
              
            Υλικά
- 
          黄油 防粘用适量
- 
          面粉 防粘用适量
- 
          葵花籽30 克
- 
          牛奶190 克
- 
          白砂糖1 茶匙
- 
          新鲜酵母 掰碎25 克
- 
          高筋面粉360 克
- 
          全麦面粉80 克
- 
          鸡蛋(每颗约53-63克)2 颗
- 
          干牛至叶1 茶匙
- 
          干燥罗勒1 茶匙
- 
          盐2 茶匙
- 
          面粉 防粘用
- 
          意式番茄酱4 满汤匙
- 
          水750 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        346.5 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        5.4 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        656.2 kJ  / 
                        156.8 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        4.6 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.5 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        0.9 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        23.2 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        自制
                        48 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                     
                     
                        
                      