Συσκευές & Αξεσουάρ
牛肉焖饭
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
大米 淘洗干净160 克
-
水 浸泡用适量
-
油10 克
-
白洋葱 切1x1厘米块60 克
-
胡萝卜 切1x1厘米块60 克
-
牛肋条 切2x2厘米块120 克
-
水140 克
-
盐2 - 3 克
-
料酒20 克
-
土豆 1x1厘米块50 克
-
蚝油5 克
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
419.8 mg
Πρωτεΐνη
10.2 g
Θερμίδες
1396.7 kJ /
333.8 kcal
Λιπαρά
9.3 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.3 g
Υδατάνθρακες
49.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

聚会
38 Συνταγές
Κίνα
Κίνα