Pâtes à la crème de pecorino, figues et pancetta

Pâtes à la crème de pecorino, figues et pancetta

2.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 portion

Υλικά

  • 400 g pâtes sèches aux œufs, type tagliatelle
  • 1 d'oignon coupé en deux
  • 2 gousse d'ail
  • 15 g d'huile d'olive
  • 200 g pancetta coupée en lardons.
    200 g lard fumé
  • 100 g crème, à fouetter, 30-40% m.g.
  • 50 g de pecorino râpé
    50 g parmesan râpé
  • 6 de figues fraîches de belle taille, dont 4 coupées en dés et 2 coupées en tranches
  • de pecorino
  • poivre moulu

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 695 mg
Πρωτεΐνη 28.4 g
Θερμίδες 3928.5 kJ / 938.9 kcal
Λιπαρά 47.9 g
Φυτικές ίνες 6.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 18.8 g
Υδατάνθρακες 98.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων