Gratin de tortellini et d'épinards

Gratin de tortellini et d'épinards

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions

Υλικά

  • de beurre et un peu pour le plat
    30 g
  • de gouda en morceaux (2-3 cm)
    200 g
  • d'oignon coupé en deux
    60 g
  • de purée de tomates
    30 g
  • de passata
    500 g
  • de crème liquide, 30-40% m.g.
    200 g
  • de sel et un peu pour assaisonner
    1 c. à café
  • de poivre moulu
    ½ c. à café
  • de sucre
    ½ c. à café
  • d'origan déshydraté à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 c. à café
  • de pâtes fraîches, type tortellini (farcis à la viande par exemple)
    800 g
  • de feuilles d'épinards surgelées préalablement décongelées et essorées
    500 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 824 kcal / 3469 kJ
Πρωτεΐνη 33 g
Λιπαρά 45 g
Υδατάνθρακες 70 g
Φυτικές ίνες 3.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων