Spaghetti alla checca

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • 70 g d'huile d'olive
  • 1 gousse d'ail épluchée, coupée en quatre
  • 600 g de tomates, mûres ou San-Marzano, en cubes (1-2 cm)
    600 g de tomates pelées en dés, en boîte
  • 30 g de sel
  • 1 pincée de poivre noir, moulu
  • 1500 g d'eau
  • 450 g de spaghetti (temps de cuisson env. 11 minutes)
  • 100 g de Caciotta en cubes
    100 g de Tilsit, fromage de montagne jeune ou mozzarella, en dés
  • 200 g de mozzarella en cubes
  • 1 bouquet de basilic frais feuilles prélevées, grossièrement hachées ou ciselées

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 1897.9 mg
Πρωτεΐνη 28.6 g
Θερμίδες 2724.3 kJ / 651 kcal
Λιπαρά 31.4 g
Φυτικές ίνες 4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.9 g
Υδατάνθρακες 67.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων