Aguja de cerdo al queso cabrales

4.0 4 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 raciones

Υλικά

Carne asada
  • 200 g de vino blanco para cocinar
  • 1500 g de aguja de cerdo (sin hueso, en una pieza)
  • 2 - 3 chorritos de aceite de oliva
  • 1 cucharadita de romero seco desmenuzado
  • 1 - 2 pellizcos de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
Peras salteadas
  • 40 g de mantequilla
  • 800 g de pera (sin piel y sin semillas) en trozos de 3-4 cm
  • 60 g de azúcar
  • 50 g de brandy
  • 2 - 4 pellizcos de pimienta de Jamaica molida (προαιρετικό πεδίο)
Salsa de cabrales
  • 60 g de sidra natural
  • 130 g de queso Cabrales
  • 200 g de nata (35% de grasa)
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 ración

Νάτριο 419.7 mg
Πρωτεΐνη 59.2 g
Θερμίδες 34434 kJ / 823 kcal
Λιπαρά 45.1 g
Φυτικές ίνες 4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 19.2 g
Υδατάνθρακες 33.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων