Συσκευές & Αξεσουάρ
Seafood Kimchi Udon Soup
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
cooking oil20 g
-
prawn, raw, medium sized with shell250 g
-
spring onion cut in pieces2 stalks
-
shiitake mushroom, fresh sliced30 g
-
kimchi (Korean fermented vegetable)150 g
-
chicken stock800 g
-
baby bak choy stems and leaves seperated150 g
-
clams200 g
-
udon noodles frozen, no defrosting required400 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1475.1 mg
Πρωτεΐνη
67.4 g
Θερμίδες
4485.8 kJ /
1072.1 kcal
Λιπαρά
16.3 g
Φυτικές ίνες
8.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.7 g
Υδατάνθρακες
160 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Open Cooking
32 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLemon Pasta
35 λεπτ.
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1ωρ. 30 λεπτ.
No-waste veggie bolognese (TM6)
3ωρ.
Macaroni ABC Soup
55 λεπτ.
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40 λεπτ.
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1ωρ. 35 λεπτ.
Boiled Noodles
Καμία βαθμολογία
Paella
1ωρ.
One pot pasta with chorizo (open bowl)
35 λεπτ.
Char Kway Teow
25 λεπτ.
Udon with chicken and mushrooms
50 λεπτ.
Pancit bihon
25 λεπτ.