Dorayaki au chocolat

5.0 4 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
10 pièces

Υλικά

La ganache au chocolat
  • 150 g de chocolat noir en morceaux
  • 90 g de crème liquide 30-40% m.g.
La pâte à Dorayaki
  • 2 œufs
  • 70 g de sucre en poudre
  • 10 g de miel
  • 100 g de farine de blé
  • ½ c. à café de levure chimique
  • 1 pincée de sel
  • 50 g de lait
  • 20 g de beurre doux fondu
  • huile neutre pour la cuisson

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 pièce

Νάτριο 59.1 mg
Πρωτεΐνη 4.1 g
Θερμίδες 927.9 kJ / 221.8 kcal
Λιπαρά 12.7 g
Φυτικές ίνες 1.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.3 g
Υδατάνθρακες 23 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων