Arbroath Smokie Soup

Arbroath Smokie Soup

4.9 22 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • tomatoes fresh, halved
    800 g
  • olive oil
    50 g
  • granulated sugar
    1 tsp
  • fresh thyme leaves
    2 tsp
  • unsalted butter diced
    30 g
  • shallots
    50 g
  • leeks white part, cut in pieces
    50 g
  • bacon (προαιρετικό πεδίο) unsmoked, cut in pieces
    50 g
  • garlic cloves
    2
  • Arbroath smokie bones and skin removed, cut in pieces (3 cm)
    150 g
    150 g smoked haddock, bones and skin removed, cut in pieces (3 cm)
  • tomato purée
    20 g
  • fish stock
    500 g
    500 g chicken stock
  • lemon juice
    25 g
  • balsamic vinegar
    1 tsp
  • smoked paprika
    ½ tsp
  • fine sea salt or to taste
    1 tsp
  • ground black pepper or to taste
    ½ tsp
  • double cream
    140 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 275 kcal / 1150.8 kJ
Πρωτεΐνη 10.2 g
Λιπαρά 22.1 g
Υδατάνθρακες 10.6 g
Φυτικές ίνες 2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 9.2 g
Νάτριο 795.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων