Pan de palomitas de maíz (sin gluten)

Pan de palomitas de maíz (sin gluten)

2.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
10 rebanadas

Υλικά

  • de granos de maíz palomero
    200 g
  • de almidón de tapioca (mandioca) o fécula de tapioca
    50 g
Masa de levadura
  • de agua mineral
    100 g
  • de levadura prensada fresca
    30 g
  • de harina sin gluten panificable
    50 g
  • de azúcar
    1 cucharadita
Resto
  • de agua mineral
    300 g
  • de aceite de oliva extra virgen
    50 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de ajonjolí
    50 g
  • de harina sin gluten
    100 g
  • aceite de oliva extra virgen para barnizar

Διατροφή ανά 1 rebanada

Θερμίδες 204 kcal / 854 kJ
Πρωτεΐνη 5.25 g
Λιπαρά 9.54 g
Υδατάνθρακες 24.38 g
Φυτικές ίνες 4.28 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων