Pan multicereales

Pan multicereales

5.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 24ωρ.
20 rebanadas

Υλικά

Hidratación de cereales
  • de harina de maíz (polenta)
    30 g
  • de avena
    20 g
  • de salvado de trigo
    10 g
  • de agua mineral
    60 g
Masa
  • de harina integral
    100 g
  • de harina
    300 g
  • de azúcar morena
    40 g
  • de sal
    10 g
  • de levadura prensada fresca
    30 g
    10 g de levadura seca instantánea
  • de arroz integral cocido
    30 g
  • de miel
    30 g
  • de leche
    120 g
  • de agua mineral a temperatura ambiente
    180 g
Cobertura de semillas
  • de avena
    1 cucharada
  • de semillas de amapola
    1 cucharada
  • de semillas de girasol
    1 cucharada
  • de semillas de linaza
    1 cucharada
  • de ajonjolí
    1 cucharada

Διατροφή ανά 1 rebanada

Θερμίδες 113 kcal / 474 kJ
Πρωτεΐνη 3.24 g
Λιπαρά 1.98 g
Υδατάνθρακες 20.63 g
Φυτικές ίνες 1.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων