Croissants

Croissants

4.4 15 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 6ωρ.
22 piezas

Υλικά

Masa madre (pre-fermento biga) (ver tip)
  • 100 g de leche entera
  • 30 g de levadura prensada fresca desmenuzada
    10 - 18 g de levadura seca instantánea, p. ej. Tradi-Pan® + 30 g de leche extra
  • 170 g de harina de trigo
Masa croissant
  • 340 g de harina de trigo
  • 80 g de agua
  • 1 huevo
  • 30 - 75 g de azúcar de cualquier tipo (para cuernitos salados use el mínimo de azúcar)
  • 5 g de sal fina
  • 100 g de mantequilla en cubos
Hojaldrado
  • 250 g de mantequilla muy fría
Decoración
  • 1 huevo batido para barnizar
  • 30 g de leche

Βαθμός δυσκολίας

δύσκολη


Διατροφή ανά 1 pieza

Νάτριο 99.3 mg
Πρωτεΐνη 3.8 g
Θερμίδες 942.5 kJ / 225.3 kcal
Λιπαρά 13.8 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.5 g
Υδατάνθρακες 22 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων