
Συσκευές & Αξεσουάρ
Polish doughnuts
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
18 pieces
Υλικά
-
jam250 g
-
caster sugar70 g
-
fresh yeast or 5 tsp dried instant yeast50 g
-
full cream milk200 g
-
unsalted butter cut into cubes (1 cm)80 g
-
egg yolks4
-
plain flour plus extra for dusting500 g
-
sea salt1 pinch
-
vodka2 tbsp
-
sunflower oil for frying1000 g
-
icing sugar for dusting
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
208.9 kcal /
877.4 kJ
Πρωτεΐνη
4.1 g
Λιπαρά
5.7 g
Υδατάνθρακες
34.3 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.1 g
Νάτριο
17.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Polish cuisine: Desserts
6 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTraditional Apple pie
1ωρ. 30 λεπτ.
Gluten free sticky date puddings
1ωρ. 5 λεπτ.
Vanilla slice
26ωρ. 5 λεπτ.
Rhubarb crumble
45 λεπτ.
Vanilla bean marshmallows
2ωρ. 15 λεπτ.
Profiteroles
2ωρ.
Runny custard (TM6 - 6-8 portions)
15 λεπτ.
Carrot halwa
1ωρ. 5 λεπτ.
Edna's lemon curd teacake
40 λεπτ.
Stewed apples with walnut crumble topping
25 λεπτ.
Sticky toffee puddings
1ωρ.
Portuguese-style crème brûlée
25 λεπτ.