
Συσκευές & Αξεσουάρ
Suflet czekoladowo-pomarańczowy
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porcje
Υλικά
-
jajka4
-
masło do natłuszczenia foremek do sufletów
-
cukru plus dodatkowa ilość do oprószenia foremek do sufletów100 g
-
soli1 szczypta
-
gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki150 g
-
śmietany, min. 30% tłuszczu200 g
-
skrobi kukurydzianej15 g
-
kakao naturalnego, niesłodzonego10 g
-
skórki otartej z pomarańczy15 g
-
cukier puder (προαιρετικό πεδίο) do oprószenia sufletu
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
578 kcal /
2418.1 kJ
Πρωτεΐνη
10.3 g
Λιπαρά
39.1 g
Υδατάνθρακες
49.2 g
Φυτικές ίνες
5.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
22.3 g
Νάτριο
125.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

ATELIER CZEKOLADY
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνNocna owsianka jogurtowa z owocami
8 Std. 10 Min
Jogurtowe lody śliwkowe z cynamonem
20 Min
Deser owocowy z jogurtem naturalnym i domową granolą
1 Std. 20 Min
Mleczne cukierki
2 Std. 5 Min
Kokosowe miniserniczki
50 Min
Deser z solonym karmelem
1 Std.
Deser z płynną białą czekoladą
3 Std.
Deser czekoladowy z biszkoptami
6 Std. 20 Min
Markiza czekoladowa
2 Std. 25 Min
Czekoladowe słoiczki
40 Min
Wielkanocne babeczki „zajączki”
1 Std. 45 Min
Greckie pączki (Loukoumades)
1 Std. 30 Min