
Συσκευές & Αξεσουάρ
Suflet czekoladowo-pomarańczowy
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porcje
Υλικά
-
4 jajka
-
masło do natłuszczenia foremek do sufletów
-
100 g cukru plus dodatkowa ilość do oprószenia foremek do sufletów
-
1 szczypta soli
-
150 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki
-
200 g śmietany, min. 30% tłuszczu
-
15 g skrobi kukurydzianej
-
10 g kakao naturalnego, niesłodzonego
-
15 g skórki otartej z pomarańczy
-
cukier puder (προαιρετικό πεδίο) do oprószenia sufletu
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
578 kcal /
2418.1 kJ
Πρωτεΐνη
10.3 g
Λιπαρά
39.1 g
Υδατάνθρακες
49.2 g
Φυτικές ίνες
5.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
22.3 g
Νάτριο
125.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

ATELIER CZEKOLADY
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLody jogurtowo-jeżynowe na patyku
4 Std. 40 Min
Czekoladowa tarta ze spiralizowaną gruszką (TM6)
1 Std. 15 Min
Ciasto z truskawkami
8 Std. 30 Min
Wegański pudding bananowy z masłem orzechowym
1 Std. 15 Min
Ganache pistacjowy
5 Std. 30 Min
Gofry z kawą zbożową i truskawkami
35 Min
Lody z ciastkami Oreo®
8 Std. 30 Min
Wegańska galaretka owocowa
1 Std. 15 Min
Tofurnik z mango i limonką
3 Std. 40 Min
Mleczne cukierki
2 Std. 5 Min
Kokosowe miniserniczki
50 Min
Deser z solonym karmelem
1 Std.