 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
京葱炒黑木耳
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 30 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          黑木耳,干的25 克
- 
          油20 克
- 
          姜 切丝10 克
- 
          京葱 切段(5厘米),取葱白部分150 克
- 
          花椒粉 (προαιρετικό πεδίο) 或自制花椒粉1 茶匙
- 
          生抽10 克
- 
          盐½ 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        2 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        356 kJ  / 
                        85 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        5.4 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        2.9 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        8.5 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        北食荟萃
                        63 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    