京葱炒黑木耳

京葱炒黑木耳

3.9 16 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 黑木耳,干的
    25 克
  • 20 克
  • ,切丝
    10 克
  • 京葱 ,切段(5厘米),取葱白部分
    150 克
  • 花椒粉 (προαιρετικό πεδίο) ,或自制花椒粉
    1 茶匙
  • 生抽
    10 克
  • ½ 茶匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 85 kcal / 356 kJ
Πρωτεΐνη 2 g
Λιπαρά 5.4 g
Υδατάνθρακες 8.5 g
Φυτικές ίνες 2.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων