
Συσκευές & Αξεσουάρ
京葱炒黑木耳
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
黑木耳,干的25 克
-
油20 克
-
姜 ,切丝10 克
-
京葱 ,切段(5厘米),取葱白部分150 克
-
花椒粉 (προαιρετικό πεδίο) ,或自制花椒粉1 茶匙
-
生抽10 克
-
盐½ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
85 kcal /
356 kJ
Πρωτεΐνη
2 g
Λιπαρά
5.4 g
Υδατάνθρακες
8.5 g
Φυτικές ίνες
2.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

北食荟萃
63 Συνταγές
Κίνα
Κίνα