Συσκευές & Αξεσουάρ
Brown butter ice cream with peanut butter ganache swirl
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 24ωρ. 40 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Ice cream
-
butter90 g
-
pouring (whipping) cream500 g
-
full cream milk250 g
-
egg yolks6
-
raw sugar70 g
-
dark brown sugar70 g
-
sea salt1 tsp
-
natural vanilla extract2 tsp
Ganache
-
roasted salted peanuts100 g
-
sea salt (προαιρετικό πεδίο) to taste1 pinch
-
white chocolate cut into pieces100 g
-
pouring (whipping) cream100 g
Assembly
-
waffle cones (προαιρετικό πεδίο) to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
514.8 mg
Πρωτεΐνη
11.3 g
Θερμίδες
3119.8 kJ /
742.8 kcal
Λιπαρά
53.5 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
27.7 g
Υδατάνθρακες
57.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Calendar favourites
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChristmas tiramisu
24ωρ. 20 λεπτ.
Gin and lime pie
3ωρ. 10 λεπτ.
Tiramisu
5ωρ. 20 λεπτ.
Sabayon
15 λεπτ.
Chocolate and anise fruit bark
2ωρ. 20 λεπτ.
Pavlova
6ωρ.
Hot chocolate on a stick
1ωρ. 20 λεπτ.
Lemon and elderflower ombre cake
5ωρ. 30 λεπτ.
Little pots of chocolate créme
1ωρ. 15 λεπτ.
Floating islands
1ωρ.
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3ωρ. 10 λεπτ.
Hazelnut Bavarian
6ωρ. 25 λεπτ.