
Συσκευές & Αξεσουάρ
Brown butter ice cream with peanut butter ganache swirl
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 24ωρ. 40 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Ice cream
-
butter90 g
-
pouring (whipping) cream500 g
-
full cream milk250 g
-
egg yolks6
-
raw sugar70 g
-
dark brown sugar70 g
-
sea salt1 tsp
-
natural vanilla extract2 tsp
Ganache
-
roasted salted peanuts100 g
-
sea salt (προαιρετικό πεδίο) to taste1 pinch
-
white chocolate cut into pieces100 g
-
pouring (whipping) cream100 g
Assembly
-
waffle cones (προαιρετικό πεδίο) to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
742.8 kcal /
3119.8 kJ
Πρωτεΐνη
11.3 g
Λιπαρά
53.5 g
Υδατάνθρακες
57.1 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
27.7 g
Νάτριο
514.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Calendar favourites
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRaspberry and vanilla marshmallows
2 godz. 15 min
Mini rum baba bundts
2 godz.
Fraisier sponge
30 godz.
Little pots of chocolate créme
1 godz. 15 min
Floating islands
1 godz.
Summer ice cream cake
4 godz. 50 min
Haupia Pie
3 godz.
Coffee semifreddo
6 godz. 30 min
Frangipane cake
1 godz. 45 min
Panna cotta
6 godz. 15 min
Chocolate pudding
6 godz. 30 min
Fruity pear mince tarts
2 godz. 30 min