
Συσκευές & Αξεσουάρ
Brown butter ice cream with peanut butter ganache swirl
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 24ωρ. 40 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Ice cream
-
butter90 g
-
pouring (whipping) cream500 g
-
full cream milk250 g
-
egg yolks6
-
raw sugar70 g
-
dark brown sugar70 g
-
sea salt1 tsp
-
natural vanilla extract2 tsp
Ganache
-
roasted salted peanuts100 g
-
sea salt (προαιρετικό πεδίο) to taste1 pinch
-
white chocolate cut into pieces100 g
-
pouring (whipping) cream100 g
Assembly
-
waffle cones (προαιρετικό πεδίο) to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
742.8 kcal /
3119.8 kJ
Πρωτεΐνη
11.3 g
Λιπαρά
53.5 g
Υδατάνθρακες
57.1 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
27.7 g
Νάτριο
514.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Calendar favourites
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPfeffernüsse (German spice biscuits)
2ωρ. 40 λεπτ.
Milk jellies with poached stone fruit
5ωρ.
Butterfly cakes
1ωρ.
Traditional crème brûlée
25ωρ.
Sticky toffee puddings
1ωρ.
L&P cheesecake
4ωρ.
Coconut matcha panna cotta
3ωρ. 50 λεπτ.
Little pots of chocolate créme
1ωρ. 15 λεπτ.
Summer ice cream cake
4ωρ. 50 λεπτ.
Haupia Pie
3ωρ.
Hazelnut Bavarian
6ωρ. 25 λεπτ.
Panna cotta
6ωρ. 15 λεπτ.