
Συσκευές & Αξεσουάρ
Floating islands
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 portions
Υλικά
Créme anglaise
-
full cream milk450 g
-
egg yolks6
-
caster sugar70 g
-
vanilla sugar15 g
Toffee syrup
-
unsalted butter40 g
-
double cream65 g
-
brown sugar50 g
White snow
-
caster sugar30 g
-
egg whites6
-
sea salt1 pinch
-
shelled unsalted pistachio nuts (προαιρετικό πεδίο) crushed, for garnishing or 30 g chocolate chips, for garnishing30 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
107 mg
Πρωτεΐνη
8.8 g
Θερμίδες
1204.1 kJ /
286.6 kcal
Λιπαρά
17.1 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.8 g
Υδατάνθρακες
26.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

French cuisine: Desserts
20 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRaw lamington slice
1ωρ.
White chocolate fudge
3ωρ. 10 λεπτ.
Steamed mocha scrolls XXL
50 λεπτ.
Runny custard (TM6 - 6-8 portions)
15 λεπτ.
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35 λεπτ.
Chocolate crackle surprise
2ωρ. 30 λεπτ.
Rocky road with vanilla bean marshmallow
2ωρ. 45 λεπτ.
Vanilla bean marshmallows
2ωρ. 15 λεπτ.
Stewed apples with walnut crumble topping
25 λεπτ.
Bread and butter pudding
1ωρ. 15 λεπτ.
Steamed chocolate flan cake
2ωρ. 40 λεπτ.
Portuguese-style crème brûlée
25 λεπτ.