Συσκευές & Αξεσουάρ
Floating islands
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 portions
Υλικά
Créme anglaise
-
full cream milk450 g
-
egg yolks6
-
caster sugar70 g
-
vanilla sugar15 g
Toffee syrup
-
unsalted butter40 g
-
double cream65 g
-
brown sugar50 g
White snow
-
caster sugar30 g
-
egg whites6
-
sea salt1 pinch
-
shelled unsalted pistachio nuts (προαιρετικό πεδίο) crushed, for garnishing or 30 g chocolate chips, for garnishing30 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
107 mg
Πρωτεΐνη
8.8 g
Θερμίδες
1204.1 kJ /
286.6 kcal
Λιπαρά
17.1 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.8 g
Υδατάνθρακες
26.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
French cuisine: Desserts
20 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWhite chocolate and strawberry trifle
25ωρ.
Christmas tiramisu
24ωρ. 20 λεπτ.
Hot chocolate on a stick
1ωρ. 20 λεπτ.
Steamed white chocolate cheesecake
25ωρ. 20 λεπτ.
Banana coconut ice blocks
7ωρ. 15 λεπτ.
Caramel toffees
2ωρ.
Banana and raspberry soft serve
5 λεπτ.
Ube ice cream
12ωρ. 10 λεπτ.
Vegan tiramisu
3ωρ. 20 λεπτ.
Sherbet bags
4ωρ. 20 λεπτ.
Hazelnut meringue roulade
1ωρ. 30 λεπτ.
Little pots of chocolate créme
1ωρ. 15 λεπτ.