
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fennel, date and nut bread
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
10 slices
Υλικά
Nut paste
-
macadamia oil (see Tips)55 g
-
raw almonds400 g
-
pumpkin seeds100 g
-
sunflower seeds100 g
-
sesame seeds60 g
-
sea salt to taste2 pinches
-
caster sugar (optional)1 tbsp
Bread
-
oil for greasing
-
pitted Medjool dates120 g
-
dried figs cut into halves70 g
-
fennel seeds1 tsp
-
eggs4
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
slivered almonds for garnishing (optional)
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
555.3 kcal /
2332.6 kJ
Πρωτεΐνη
19.2 g
Λιπαρά
45 g
Υδατάνθρακες
17.2 g
Φυτικές ίνες
7.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.7 g
Νάτριο
197.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Vegetarian Kitchen
87 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBasic muffin mix
30 λεπτ.
Pistachio and lemon curd cake
1ωρ. 15 λεπτ.
Soft cinnamon doughnuts
50 λεπτ.
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
4ωρ. 5 λεπτ.
ANZAC slice
1ωρ. 40 λεπτ.
Orange sponge cake
1ωρ.
Salted caramel and chocolate cake
1ωρ. 45 λεπτ.
Chocolate pecan pie
1ωρ. 55 λεπτ.
Chocolate volcanos
55 λεπτ.
Cheesecake with meringue topping
3ωρ. 30 λεπτ.
Decadent dark chocolate brownies
2ωρ. 15 λεπτ.
Gin and tonic drizzle cake
1ωρ.