
Συσκευές & Αξεσουάρ
Schiacciata (dessert pizza)
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 5 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Pizza dough
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing30 g
-
lukewarm water220 g
-
caster sugar1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour plus extra for dusting400 g
-
sea salt1 tsp
Honey ricotta
-
raw cashews40 g
-
fresh ricotta cheese drained (see Tips)250 g
-
honey30 g
Schiacciata
-
red seedless grapes500 g
-
brown sugar60 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
408.9 kcal /
1717.3 kJ
Πρωτεΐνη
10.6 g
Λιπαρά
12.9 g
Υδατάνθρακες
60.7 g
Φυτικές ίνες
4.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.5 g
Νάτριο
334.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Vegetarian Kitchen
87 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBrioche hot cross buns
2ωρ. 30 λεπτ.
Hot cross buns
1ωρ. 40 λεπτ.
Tsoureki (Greek Easter bread)
2ωρ. 20 λεπτ.
Gluten free hot cross buns
3ωρ. 25 λεπτ.
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1ωρ. 15 λεπτ.
Chocolate hot cross buns
2ωρ. 40 λεπτ.
Apple and cinnamon hot cross buns
2ωρ. 20 λεπτ.
Dani Valent's Basque cheesecake
2ωρ. 10 λεπτ.
Yoyo slice
2ωρ. 30 λεπτ.
Quinoa choc-chip biscuits
35 λεπτ.
Chocolate Basque cheesecake
2ωρ.
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1ωρ.