
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bordelaise Sauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
fresh flat-leaf parsley leaves and stalks separated5 - 6 sprigs
-
unsalted butter diced100 g
-
onions quartered100 g
-
carrots cut in pieces50 g
-
shallots halved6
-
plain flour40 g
-
beef stock400 g
-
bouquet garni (thyme, parsley, bay leaf)1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
fresh bay leaf1
-
black peppercorns crushed5
-
red wine500 g
-
beef jus1 Tbsp
-
lemon juice1 Tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
187 kcal /
775 kJ
Πρωτεΐνη
2 g
Λιπαρά
14 g
Υδατάνθρακες
7 g
Φυτικές ίνες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Add Some Sauce!
11 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTikka Paste
1ωρ.
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 λεπτ.
Peppercorn Sauce
30 λεπτ.
Béarnaise Sauce
20 λεπτ.
Sun-Dried Tomato Tapenade
15 λεπτ.
The Ultimate Barbecue Sauce
2ωρ.
Vegetable pasta sauce
40 λεπτ.
Tahini and Beetroot Dip
1ωρ. 15 λεπτ.
Lemon Chermoula Marinade
15 λεπτ.
Bread Sauce
1ωρ. 25 λεπτ.
Tomato Ketchup
1ωρ. 15 λεπτ.
Tzatziki
20 λεπτ.