
Συσκευές & Αξεσουάρ
Béarnaise sauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
shallots cut in halves50 g
-
fresh tarragon leaves only1 sprig
-
dry white wine50 g
-
white wine vinegar (preferably tarragon vinegar)1 tbsp
-
butter, unsalted cut in pieces200 g
-
egg yolks4
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 4 portions
Θερμίδες
1833 kcal /
7666 kJ
Πρωτεΐνη
15 g
Λιπαρά
192 g
Υδατάνθρακες
2 g
Φυτικές ίνες
0.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTikka Paste
1ωρ.
The Ultimate Barbecue Sauce
2ωρ.
Vegetable pasta sauce
40 λεπτ.
Mayonnaise
5 λεπτ.
Smoked Salmon Dip
10 λεπτ.
Brinjal (eggplant pickle)
1ωρ. 30 λεπτ.
Tuna dip
15 λεπτ.
'Chip Shop' Curry Sauce
25 λεπτ.
Peppercorn Sauce
30 λεπτ.
Cilantro Lime Sauce
10 λεπτ.
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30ωρ.
Aji Verde Sauce
1ωρ.