Béarnaise sauce

Béarnaise sauce

4.1 24 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • shallots cut in halves
    50 g
  • fresh tarragon leaves only
    1 sprig
  • dry white wine
    50 g
  • white wine vinegar (preferably tarragon vinegar)
    1 tbsp
  • butter, unsalted cut in pieces
    200 g
  • egg yolks
    4
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 pinch

Διατροφή ανά 4 portions

Θερμίδες 1833 kcal / 7666 kJ
Πρωτεΐνη 15 g
Λιπαρά 192 g
Υδατάνθρακες 2 g
Φυτικές ίνες 0.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων