Συσκευές & Αξεσουάρ
Béarnaise sauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
shallots cut in halves50 g
-
fresh tarragon leaves only1 sprig
-
dry white wine50 g
-
white wine vinegar (preferably tarragon vinegar)1 tbsp
-
butter, unsalted cut in pieces200 g
-
egg yolks4
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 4 portions
Πρωτεΐνη
15 g
Θερμίδες
7666 kJ /
1833 kcal
Λιπαρά
192 g
Φυτικές ίνες
0.9 g
Υδατάνθρακες
2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken liver pâté
2ωρ. 20 λεπτ.
Coriander pesto
5 λεπτ.
Sage and black garlic butter
10 λεπτ.
Béarnaise sauce
15 λεπτ.
Honey, soy and mustard marinade
5 λεπτ.
Black Bean Dip
5 λεπτ.
Thai Green Curry Paste
15 λεπτ.
Christmas Bread Sauce
15 λεπτ.
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10 λεπτ.
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 λεπτ.
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2ωρ. 45 λεπτ.
Get Ahead Turkey Gravy
1ωρ. 45 λεπτ.