
Συσκευές & Αξεσουάρ
Savoury herb baked ricotta
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Grain free crackers
-
chia seeds30 g
-
water120 g
-
raw almonds280 g
-
sunflower seeds60 g
-
linseeds (flaxseeds)30 g
-
sea salt flakes1 tsp
-
granulated garlic1 tsp
-
dried chilli flakes½ - 1 tsp
-
sea salt flakes for sprinkling
-
sesame seeds30 g
Baked ricotta
-
oil for greasing
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)120 g
-
egg1
-
fresh thyme leaves only2 - 3 sprigs
-
dried chilli flakes½ tsp
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
905 mg
Πρωτεΐνη
25 g
Θερμίδες
2323.1 kJ /
553.1 kcal
Λιπαρά
42.4 g
Φυτικές ίνες
6.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.4 g
Υδατάνθρακες
16.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMuhamara dip
30 Min
Celery leaf gremolata
5 Min
Quick herb paste
10 Min
Herb and garlic dip
5 Min
Sauerkraut
168 Std. 35 Min
Beurre blanc
15 Min
Baked pâté
3 Std.
Yellow chicken curry with rice
1 Std.
Roasted fennel dip
35 Min
Chunky guacamole
10 Min
Yoghurt cheese
24 Std. 40 Min
Teriyaki deli chicken
40 Min