Συσκευές & Αξεσουάρ
Fermented beetroot dip
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 25ωρ.
660 g
Υλικά
Soaking
-
raw cashews (see Tips)200 g
-
salt1 tsp
-
filtered water for soaking
Beetroot dip
-
beetroot (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)500 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
extra virgin olive oil plus extra for covering dip2 tbsp
-
garlic clove1
-
dairy free probiotic capsules contents only (see Tips)2
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 660 g
Νάτριο
2740.9 mg
Πρωτεΐνη
44.6 g
Θερμίδες
6546.7 kJ /
1564.7 kcal
Λιπαρά
115.6 g
Φυτικές ίνες
20.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
19.8 g
Υδατάνθρακες
109.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTartare sauce
10 Min
Fresh tomato chutney
10 Min
Beurre blanc
15 Min
Red onion relish
50 Min
Mushroom pâté
1 Std. 15 Min
Date and tamarind chutney
8 Std. 50 Min
Quick herb paste
10 Min
Yoghurt dressing
10 Min
Pâtè with Riesling
3 Std.
Baked pâté
3 Std.
Habanero Butter
Keine Bewertungen
Yellow chicken curry with rice
1 Std.