
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fermented beetroot dip
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 25ωρ.
660 g
Υλικά
Soaking
-
raw cashews (see Tips)200 g
-
salt1 tsp
-
filtered water for soaking
Beetroot dip
-
beetroot (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)500 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
extra virgin olive oil plus extra for covering dip2 tbsp
-
garlic clove1
-
dairy free probiotic capsules contents only (see Tips)2
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 660 g
Θερμίδες
1564.7 kcal /
6546.7 kJ
Πρωτεΐνη
44.6 g
Λιπαρά
115.6 g
Υδατάνθρακες
109.5 g
Φυτικές ίνες
20.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
19.8 g
Νάτριο
2740.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChar siew sauce
10 λεπτ.
Tartare sauce
10 λεπτ.
Big Mac-style sauce
4ωρ.
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 λεπτ.
Smalec (pork rillettes)
3ωρ. 10 λεπτ.
Hoi sin sauce
15 λεπτ.
Dairy free béchamel
10 λεπτ.
Baked pâté
3ωρ.
Smashed pea and bean dip
30 λεπτ.
Yellow chicken curry with rice
1ωρ.
Roasted fennel dip
35 λεπτ.
Chunky guacamole
10 λεπτ.