Συσκευές & Αξεσουάρ
Fermented beetroot dip
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 25ωρ.
660 g
Υλικά
Soaking
-
raw cashews (see Tips)200 g
-
salt1 tsp
-
filtered water for soaking
Beetroot dip
-
beetroot (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)500 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
extra virgin olive oil plus extra for covering dip2 tbsp
-
garlic clove1
-
dairy free probiotic capsules contents only (see Tips)2
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 660 g
Νάτριο
2740.9 mg
Πρωτεΐνη
44.6 g
Θερμίδες
6546.7 kJ /
1564.7 kcal
Λιπαρά
115.6 g
Φυτικές ίνες
20.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
19.8 g
Υδατάνθρακες
109.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSurf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 λεπτ.
Char siew sauce
10 λεπτ.
Taleggio cheese sauce
10 λεπτ.
Mango, ginger and chilli chutney
25ωρ. 10 λεπτ.
Lemon caper butter
10 λεπτ.
Japanese-style dressing
5 λεπτ.
Falafel with beetroot hommus
20 λεπτ.
Celery leaf gremolata
5 λεπτ.
Béarnaise sauce
10 λεπτ.
Pâtè with Riesling
3ωρ.
Baked pâté
3ωρ.
Tomato and onion gravy (South African)
25 λεπτ.