
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fruit scones
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
wholemeal self-raising flour plus extra for dusting280 g
-
goji berries60 g
-
dried apricots cut into halves60 g
-
pitted Medjool dates60 g
-
light brown sugar40 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
salt¼ tsp
-
unsalted butter cut into pieces (2 cm), plus extra to serve100 g
-
Greek-style natural yoghurt160 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
311.4 kcal /
1307.9 kJ
Πρωτεΐνη
6.4 g
Λιπαρά
12.1 g
Υδατάνθρακες
41.4 g
Φυτικές ίνες
6.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.4 g
Νάτριο
437 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Vegetarian Kitchen
87 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSoft cinnamon doughnuts
50 λεπτ.
Chocolate sweet potato slice
1ωρ. 15 λεπτ.
Apple frangipane tart
1ωρ. 20 λεπτ.
Gluten free cinnamon doughnuts
25 λεπτ.
Peanut caramel slice
5ωρ. 35 λεπτ.
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2ωρ.
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2ωρ. 40 λεπτ.
Mini chocolate bundts
45 λεπτ.
Ginger slice
1ωρ. 35 λεπτ.
Quick fruit sponge
35 λεπτ.
Chocolate self-saucing pudding
50 λεπτ.
Salted caramel and chocolate cake
1ωρ. 45 λεπτ.