
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fruit scones
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
wholemeal self-raising flour plus extra for dusting280 g
-
goji berries60 g
-
dried apricots cut into halves60 g
-
pitted Medjool dates60 g
-
light brown sugar40 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
salt¼ tsp
-
unsalted butter cut into pieces (2 cm), plus extra to serve100 g
-
Greek-style natural yoghurt160 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
311.4 kcal /
1307.9 kJ
Πρωτεΐνη
6.4 g
Λιπαρά
12.1 g
Υδατάνθρακες
41.4 g
Φυτικές ίνες
6.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.4 g
Νάτριο
437 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Vegetarian Kitchen
87 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGluten free ANZAC biscuits
45 λεπτ.
The ultimate low carb celebration cake
1ωρ. 20 λεπτ.
"This ain't no picnic" muffin
35 λεπτ.
Mini Gugelhupf bundts
2ωρ.
Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze
35 λεπτ.
Ham and cheese cruffins
3ωρ.
Croissants
16ωρ.
Hazelnut banana bread
1ωρ. 15 λεπτ.
Lime sour cream bundt cake
50 λεπτ.
Almond pastry
25 λεπτ.
Butterfly cakes
1ωρ.
Walnut and coffee cream muffin
55 λεπτ.