Gianduja (Crema de chocolate con praliné de avellanas)

Gianduja (Crema de chocolate con praliné de avellanas)

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
520 g

Υλικά

Praliné de avellanas
  • de azúcar
    100 g
  • de avellanas tostadas
    100 g
  • de leche en polvo
    20 g
Gianduja
  • de chocolate amargo , en trozos
    300 g
    300 g de chocolate con leche, , en trozos
  • de praliné de avellanas , (elaboración previa)
    220 g

Διατροφή ανά 1 receta completa

Θερμίδες 11266 kJ / 2695 kcal
Πρωτεΐνη 37 g
Υδατάνθρακες 246 g
Λιπαρά 174 g
Φυτικές ίνες 44 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων