
Συσκευές & Αξεσουάρ
Salsa Verde
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
175 g
Υλικά
-
extra virgin olive oil100 - 150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only15 g
-
fresh coriander leaves only10 g
-
anchovy fillets, tinned drained6
-
pickled capers drained, rinsed1 Tbsp
-
garlic clove1
-
Dijon mustard1 Tbsp
-
red wine vinegar1 Tbsp
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 25 g
Πρωτεΐνη
1.4 g
Θερμίδες
595.3 kJ /
142.3 kcal
Λιπαρά
15 g
Υδατάνθρακες
0.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Add Some Sauce!
11 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBéarnaise Sauce
20min
Creamy Feta Dip
5min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min
Dairy-free Peppercorn Sauce
15min
Cucumber and Mint Raita
25min
Sun-Dried Tomato Tapenade
15min
Aïoli
5min
Tomato Ketchup
1h 15min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1h 15min
Tartare Sauce
10min
Garlic and Chilli Mayonnaise
5min
Mustard Dill Sauce
2h 15min