
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chocolate custard mille feuille
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 15 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Pastry cream
-
cornflour50 g
-
caster sugar20 g
-
full cream milk220 g
-
unsalted butter20 g
-
eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
dark chocolate broken into pieces50 g
Puff pastry
-
plain flour plus extra for dusting (see Tips)250 g
-
unsalted butter chilled, cut into pieces200 g
-
sea salt½ tsp
-
lemon juice2 tsp
-
water chilled100 g
Assembly
-
icing sugar for dusting
-
fresh raspberries (approx. 12)50 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
569.2 kcal /
2390.5 kJ
Πρωτεΐνη
8.9 g
Λιπαρά
35.3 g
Υδατάνθρακες
54.3 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
22.7 g
Νάτριο
232.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Chocolate addiction
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGluten free ANZAC biscuits
45 λεπτ.
The ultimate low carb celebration cake
1ωρ. 20 λεπτ.
"This ain't no picnic" muffin
35 λεπτ.
Mini Gugelhupf bundts
2ωρ.
Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze
35 λεπτ.
Ham and cheese cruffins
3ωρ.
Croissants
16ωρ.
Hazelnut banana bread
1ωρ. 15 λεπτ.
Lime sour cream bundt cake
50 λεπτ.
Almond pastry
25 λεπτ.
Butterfly cakes
1ωρ.
Walnut and coffee cream muffin
55 λεπτ.