Συσκευές & Αξεσουάρ
Chocolate custard mille feuille
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 15 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Pastry cream
-
cornflour50 g
-
caster sugar20 g
-
full cream milk220 g
-
unsalted butter20 g
-
eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
dark chocolate broken into pieces50 g
Puff pastry
-
plain flour plus extra for dusting (see Tips)250 g
-
unsalted butter chilled, cut into pieces200 g
-
sea salt½ tsp
-
lemon juice2 tsp
-
water chilled100 g
Assembly
-
icing sugar for dusting
-
fresh raspberries (approx. 12)50 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
232.6 mg
Πρωτεΐνη
8.9 g
Θερμίδες
2390.5 kJ /
569.2 kcal
Λιπαρά
35.3 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
22.7 g
Υδατάνθρακες
54.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Chocolate addiction
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWhite chocolate and strawberry trifle
25ωρ.
Caramel peach brioche
2ωρ. 15 λεπτ.
Chocolate Basque cheesecake
2ωρ.
Frangipane and apricot muffins
35 λεπτ.
Three-milk cake
2ωρ.
Traditional gluten free French vanilla canelé
49ωρ. 5 λεπτ.
Chocolate miso eclairs
1ωρ. 45 λεπτ.
Almond pastry
25 λεπτ.
Cherry and peach loaf
1ωρ. 55 λεπτ.
Jamaican style ginger cake
1ωρ. 20 λεπτ.
White chocolate and cardamom buckwheat cookies
55 λεπτ.
Far Breton with prunes
2ωρ.