
Συσκευές & Αξεσουάρ
Folar de Olhão
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 30 λεπτ.
8 doses
Υλικά
-
água75 g
-
banha60 g
-
manteiga à temperatura ambiente, mais q.b. p/ untar100 g
-
sumo de laranja (1 unid. aprox.)80 g
-
fermento de padeiro fresco25 g
-
aguardente50 g
-
farinha tipo 65500 g
-
sal1 c. chá de
-
açúcar140 g
-
canela em pó20 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 dose
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
2006 kJ /
480 kcal
Λιπαρά
19 g
Φυτικές ίνες
3 g
Υδατάνθρακες
67 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Revista Abril 2020
34 Συνταγές
Πορτογαλία
Πορτογαλία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBolo podre
55 λεπτ.
Cheesecake Brulée
10ωρ.
Brownies com doce de leite
35 λεπτ.
Bolachas em rolo
1ωρ. 20 λεπτ.
Brioche de pêssego e caramelo
Καμία βαθμολογία
Bolo de pêssego e cereja
1ωρ. 55 λεπτ.
Corintias
1ωρ. 30 λεπτ.
Brownies marmoreados
45 λεπτ.
Torta de limão
30 λεπτ.
Quadradinhos de requeijão e canela
30 λεπτ.
Tarte de chocolate com natas
45 λεπτ.
Red velvet com gelado
9ωρ.