 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
泰式打抛猪肉手卷
                
                Προετοιμασία 30 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 35 λεπτ.
              
              
                
                10 人份
              
            Υλικά
- 
          蒜头10 克
- 
          新鲜辣椒 去籽切小段1 根
- 
          油15 克
- 
          猪肉肉糜300 克
- 
          泰式辣酱1 茶匙
- 
          糖½ 茶匙
- 
          15 克 生抽酱油15 克
- 
          胡椒粉¼ 茶匙
- 
          九层塔 取叶片切碎,多留几片完整叶片装饰用5 - 6 根
- 
          米酒1 汤匙
- 
          冰激凌甜筒10 个
- 
          卷心菜 洗净擦干,切细丝2 - 3 片
- 
          泰式甜辣酱 沾食用适量
- 
          新鲜罗勒叶1 - 2 片
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        5.5 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        859 kJ  / 
                        205 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        15.3 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.2 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        11.4 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        悠闲下午茶
                        9 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    