Συσκευές & Αξεσουάρ
Marillen-Mascarpone-Eis
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 35 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt250 g
-
Mascarpone250 g
-
griechisches Joghurt (10% Fett)300 g
-
Zucker150 g
-
Limettensaft frisch gepresst2 EL
-
Limettenschale, gerieben etwas mehr zum Dekorieren2 TL
-
Vanillezucker2 TL
-
frische Marillen entsteint und halbiert350 g
-
Kardamom, gemahlen¼ TL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
7 g
Θερμίδες
1969 kJ /
469 kcal
Λιπαρά
33 g
Φυτικές ίνες
1 g
Υδατάνθρακες
35 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Desserts
12 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Desserts
12 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Eiszeit!
12 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWiener Kugeln
50 λεπτ.
Schwäbische Pfitzauf
40 λεπτ.
Pflaumeneis
9ωρ.
Orientalische Pralinen
30 λεπτ.
Grießauflauf mit Birnen und Preiselbeeren
1ωρ. 30 λεπτ.
Christstollenparfait
8ωρ. 30 λεπτ.
Champagner-Granita mit Himbeeren
13ωρ.
Salzkaramell-Cheesecakes
2ωρ.
Chai-Latte-Trüffel
2ωρ. 50 λεπτ.
Quarkpfannkuchen
35 λεπτ.
Schokorosinen
30 λεπτ.
Fedlkoch
10ωρ. 35 λεπτ.