
Συσκευές & Αξεσουάρ
Marillen-Mascarpone-Eis
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 35 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt250 g
-
Mascarpone250 g
-
griechisches Joghurt (10% Fett)300 g
-
Zucker150 g
-
Limettensaft frisch gepresst2 EL
-
Limettenschale, gerieben etwas mehr zum Dekorieren2 TL
-
Vanillezucker2 TL
-
frische Marillen entsteint und halbiert350 g
-
Kardamom, gemahlen¼ TL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
469 kcal /
1969 kJ
Πρωτεΐνη
7 g
Λιπαρά
33 g
Υδατάνθρακες
35 g
Φυτικές ίνες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Desserts
12 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία

Desserts
12 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVeganer Apfel-Nuss-Crumble mit Rumrosinen
9ωρ.
Sardische Joghurtcreme
9ωρ.
Schwäbische Pfitzauf
40 λεπτ.
Skyr-Vanille-Himbeereis (low fat)
10ωρ. 45 λεπτ.
Sommerfrüchte-Crumble mit Vanillesauce
1ωρ. 10 λεπτ.
Pflaumenkompott
20 λεπτ.
Buttermilch – Zitronenmousse auf beschwipstem Beerenspiegel
8ωρ. 45 λεπτ.
Flaumiger Kaiserschmarrn
40 λεπτ.
Gewürz-Milchreis
55 λεπτ.
Ananas-Carrot-Cake
2ωρ.
Himmlische Schokomandeln
35 λεπτ.
Nussige Bröselnudeln mit Apfelmus
35 λεπτ.