
Συσκευές & Αξεσουάρ
Dip de alcachofa y portobello
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porciones
Υλικά
-
1 pan campesino mediano
-
110 g de queso parmesano
-
150 g de queso Gruyère
-
1 diente de ajo
-
3 ramas de perejil sólo las hojas
-
230 g corazones de alcachofa
-
90 g de hongos portobello, frescos sin tallo
-
185 g de crema para batir (30-40% grasa)
-
180 g de queso crema
-
30 g de mantequilla
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porción
Πρωτεΐνη
66 g
Θερμίδες
7207 kJ /
1716 kcal
Λιπαρά
131 g
Φυτικές ίνες
4 g
Υδατάνθρακες
74 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

RECETAS QUE ENAMORAN
9 Συνταγές
Μεξικό
Μεξικό

Snacks y Bebidas
5 Συνταγές
Μεξικό
Μεξικό
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalsa Bernesa TM6
20 λεπτ.
Adobo al pastor
10 λεπτ.
Falafel
1ωρ. 30 λεπτ.
Salsa Tex-Mex
5 λεπτ.
Vinagreta de mostaza y miel
5 λεπτ.
Guacamole
5 λεπτ.
Cremoso de ibérico
5 λεπτ.
Mayonesa de ajo negro
10 λεπτ.
Paté de anchoas y jamón
5 λεπτ.
Garam masala
5 λεπτ.
Dip de queso gouda y requesón con cebollino
5 λεπτ.
Porchetta al horno con salsa de ciruela
1ωρ.