
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vitello tonnato
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 13ωρ.
8 porties
Υλικά
Tonijnsaus
-
zonnebloemolie300 g
-
tonijn in olie (uit blik) uitgelekt80 g
-
kappertjes en iets meer om te serveren10 g
-
ansjovisfilets, in olie3
-
azijn1 tl
-
ei1
-
eierdooier1
-
citroensap20 g
-
zout (aanpassen naar smaak)2 snuifjes
Koken van het kalfsvlees
-
kalfsgebraad (800 à 1000 g)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
water om te stomen1000 g
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
675 kcal /
2814 kJ
Πρωτεΐνη
38.07 g
Λιπαρά
58.1 g
Υδατάνθρακες
0.05 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Gevarieerd koken elke dag
52 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTurkse moussaka
1ωρ. 10 λεπτ.
Gemalen kip in tomatensaus
30 λεπτ.
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 λεπτ.
Steak au Poivre
20 λεπτ.
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1ωρ.
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Καμία βαθμολογία
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Καμία βαθμολογία
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Καμία βαθμολογία
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
Καμία βαθμολογία
Krokant gebraad met moutbiersaus
Καμία βαθμολογία
Pikante Kip met Kokosrijst
Καμία βαθμολογία
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Καμία βαθμολογία