
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vitello tonnato
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 13ωρ.
8 porties
Υλικά
Tonijnsaus
-
zonnebloemolie300 g
-
tonijn in olie (uit blik) uitgelekt80 g
-
kappertjes en iets meer om te serveren10 g
-
ansjovisfilets, in olie3
-
azijn1 tl
-
ei1
-
eierdooier1
-
citroensap20 g
-
zout (aanpassen naar smaak)2 snuifjes
Koken van het kalfsvlees
-
kalfsgebraad (800 à 1000 g)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
water om te stomen1000 g
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
675 kcal /
2814 kJ
Πρωτεΐνη
38.07 g
Λιπαρά
58.1 g
Υδατάνθρακες
0.05 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Gevarieerd koken elke dag
52 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGehaktbrood
1ωρ. 20 λεπτ.
XXL kip pastei
1ωρ. 55 λεπτ.
Rundsburgers met kaasvulling
40 λεπτ.
Kip Fricassee met Asperges
1ωρ.
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1ωρ. 30 λεπτ.
Turkse moussaka
1ωρ. 10 λεπτ.
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 λεπτ.
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 λεπτ.
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
Καμία βαθμολογία
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 λεπτ.
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Καμία βαθμολογία
Gyoza met kip en knoflook
45 λεπτ.