
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gevulde kalkoenborst
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 porties
Υλικά
-
kalkoenborst opengesneden in 1 dunne filet (ong. 900 g)1
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
gekookte ham in fijne sneetjes100 g
-
kookappel geschild en in schijfjes gesneden (ong. 200 g)1
-
kaas in dunne plakjes (broodbeleg kaas)140 g
-
rozijnen70 g
-
walnoten, gehalveerd50 g
-
gedroogde pruimen zonder pit70 g
-
spek (προαιρετικό πεδίο) in sneetjes om dicht te maken150 g
Gekarameliseerde ui
-
ui in kwarten gesneden700 g
-
boter70 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
zout1 tl
-
vloeibare karamel30 g
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
576 kcal /
2395 kJ
Πρωτεΐνη
46.77 g
Λιπαρά
34.26 g
Υδατάνθρακες
20.08 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Gevarieerd koken elke dag
52 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVitello tonnato
13ωρ.
Turkse moussaka
1ωρ. 10 λεπτ.
Gemalen kip in tomatensaus
30 λεπτ.
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 λεπτ.
Steak au Poivre
20 λεπτ.
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1ωρ.
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Καμία βαθμολογία
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Καμία βαθμολογία
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Καμία βαθμολογία
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
Καμία βαθμολογία
Krokant gebraad met moutbiersaus
Καμία βαθμολογία
Pikante Kip met Kokosrijst
Καμία βαθμολογία