 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
桂花紫米糕
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 50 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          紫米 提前浸泡过夜并沥干水份125 克
- 
          黑芝麻25 克
- 
          蛋2 颗
- 
          糖30 克
- 
          盐1 小撮
- 
          泡打粉 (προαιρετικό πεδίο)½ 茶匙
- 
          糖桂花30 克
- 
          4 颗 红枣, ,去核切拌混合整粒坚果 切碎4 颗
- 
          水 蒸煮用500 克
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        9 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1174 kJ  / 
                        280 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        8.2 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.6 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        43 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        外婆的点心
                        10 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    