
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ricotta and pistachio cheesecake
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
white sugar40 g
-
lemon zest only, no white pith1 - 2 pieces
-
vanilla bean cut into halves (seeds scraped and reserved)1
-
shelled unsalted pistachio nuts plus extra to serve70 g
-
ricotta drained375 g
-
natural yoghurt50 g
-
dark chocolate shaved for garnishing20 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
295.3 kcal /
1240.8 kJ
Πρωτεΐνη
11.9 g
Λιπαρά
19.4 g
Υδατάνθρακες
17.9 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.7 g
Νάτριο
119.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

500 calorie meals
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWheat, nut and dairy free muesli slice
1ωρ. 45 λεπτ.
Gingerbread biscuits
2ωρ. 20 λεπτ.
Delicious lemon pudding
55 λεπτ.
Lemon delicious
1ωρ. 5 λεπτ.
Lemon cupcakes with citrus syrup
40 λεπτ.
Ube Halaya Jam
2ωρ. 10 λεπτ.
Faworki (crostoli)
2ωρ.
Carrot halwa
1ωρ. 5 λεπτ.
Coconut vanilla sorbet with magic chocolate topping
24ωρ. 15 λεπτ.
Vegan apple and nut crumble with rum raisins
9ωρ.
Chocolate hazelnut kisses
2ωρ. 20 λεπτ.
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24ωρ. 30 λεπτ.