
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ricotta and pistachio cheesecake
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
white sugar40 g
-
lemon zest only, no white pith1 - 2 pieces
-
vanilla bean cut into halves (seeds scraped and reserved)1
-
shelled unsalted pistachio nuts plus extra to serve70 g
-
ricotta drained375 g
-
natural yoghurt50 g
-
dark chocolate shaved for garnishing20 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
119.4 mg
Πρωτεΐνη
11.9 g
Θερμίδες
1240.8 kJ /
295.3 kcal
Λιπαρά
19.4 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.7 g
Υδατάνθρακες
17.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

500 calorie meals
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRocky road with vanilla bean marshmallow
2ωρ. 45 λεπτ.
Chocolate hazelnut kisses
2ωρ. 20 λεπτ.
Steamed orange puddings
1ωρ. 25 λεπτ.
Steamed orange and pomegranate sponge
1ωρ. 35 λεπτ.
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55 λεπτ.
Rizogalo (Greek rice pudding)
1ωρ. 10 λεπτ.
Peanut butter and chocolate custard (TM6)
15 λεπτ.
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2ωρ. 40 λεπτ.
Brandy cream
15 λεπτ.
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35 λεπτ.
Passionfruit gummies
1ωρ. 25 λεπτ.
Polish doughnuts
2ωρ. 30 λεπτ.