Ricotta and pistachio cheesecake

Ricotta and pistachio cheesecake

4.3 70 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • white sugar
    40 g
  • lemon zest only, no white pith
    1 - 2 pieces
  • vanilla bean cut into halves (seeds scraped and reserved)
    1
  • shelled unsalted pistachio nuts plus extra to serve
    70 g
  • ricotta drained
    375 g
  • natural yoghurt
    50 g
  • dark chocolate shaved for garnishing
    20 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 295.3 kcal / 1240.8 kJ
Πρωτεΐνη 11.9 g
Λιπαρά 19.4 g
Υδατάνθρακες 17.9 g
Φυτικές ίνες 2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.7 g
Νάτριο 119.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων