Συσκευές & Αξεσουάρ
Pan de centeno con masa madre
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
14 rebanadas
Υλικά
Activación de masa madre
-
150 g de masa madre (ver receta)
-
60 g de agua
-
100 g de harina
Pan
-
10 g de levadura prensada fresca
-
150 g de agua
-
1 cucharadita de miel
-
200 - 250 g de harina
-
10 g de sal
-
100 g de harina de centeno
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 rebanada
Πρωτεΐνη
3.2 g
Θερμίδες
440 kJ /
105 kcal
Λιπαρά
0.4 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Υδατάνθρακες
21.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
PANADERÍA
60 Συνταγές
Μεξικό
Μεξικό
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPan integral con muesli
4ωρ.
Pan de infinitas variantes
45 λεπτ.
Mini panettones de jengibre y arándanos
5ωρ.
Panecillos bretzel
5ωρ. 30 λεπτ.
Trenza de pan de leche
2ωρ. 20 λεπτ.
Pan Piadina con pollo desmenuzado y crema de berenjena
2ωρ. 10 λεπτ.
Bolillos caseros
1ωρ. 40 λεπτ.
Roscón de Reyes con glaseado espejo de chocolate
6ωρ. 30 λεπτ.
Baguette
3ωρ. 45 λεπτ.
Hojaldre
1ωρ. 20 λεπτ.
Rosca de naranja
1ωρ. 30 λεπτ.
Panes de matcha al vapor
25 λεπτ.