Συσκευές & Αξεσουάρ
Topfenschmarrn ruckzuck
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Rosinen (προαιρετικό πεδίο)2 EL
-
Rum (προαιρετικό πεδίο) nach Geschmack1 - 2 EL
-
Eier getrennt4
-
Topfen, 20% Fett500 g
-
Feinkristallzucker30 g
-
Vanillezucker15 g
-
Sauerrahm3 EL
-
Zitronenschale, gerieben1 TL
-
Salz1 Prise
-
Weizenmehl, universal100 g
-
Butter zum Backen in der Pfanne2 EL
-
Staubzucker zum Bestreuen
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
23 g
Θερμίδες
1716 kJ /
410 kcal
Λιπαρά
17 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Υδατάνθρακες
38 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Die süßen Seiten
61 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Die süßen Seiten
61 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWiener Kugeln
50 λεπτ.
Schwäbische Pfitzauf
40 λεπτ.
Pflaumeneis
9ωρ.
Orientalische Pralinen
30 λεπτ.
Grießauflauf mit Birnen und Preiselbeeren
1ωρ. 30 λεπτ.
Christstollenparfait
8ωρ. 30 λεπτ.
Champagner-Granita mit Himbeeren
13ωρ.
Salzkaramell-Cheesecakes
2ωρ.
Chai-Latte-Trüffel
2ωρ. 50 λεπτ.
Quarkpfannkuchen
35 λεπτ.
Schokorosinen
30 λεπτ.
Fedlkoch
10ωρ. 35 λεπτ.