
Συσκευές & Αξεσουάρ
Strawberry and Nectarine Polenta and Almond Cake
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
butter diced, plus extra for greasing125 g
-
light brown sugar250 g
-
Greek yoghurt60 g
-
lemon zest only and 30 g juice1
-
fine sea salt½ tsp
-
baking powder1 tsp
-
ground almonds200 g
-
polenta200 g
-
medium eggs3
-
fresh strawberries hulled, 50 g diced (0.5 cm), 50 g finely sliced100 g
-
nectarines stoned, 50 g diced (0.5 cm), 50 g finely sliced100 g
-
crème fraîche for serving150 g
Διατροφή ανά 8 portion
Θερμίδες
623 kcal /
2605 kJ
Πρωτεΐνη
11.8 g
Λιπαρά
38.8 g
Υδατάνθρακες
56.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Peaches & Nectarines
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSeriously Lemony Slice
1ωρ. 20 λεπτ.
Salted Caramel Basque Cheesecake
13ωρ. 10 λεπτ.
Banana and Oat Muffins
35 λεπτ.
Chocolate Orange Pinwheel Biscuits
3ωρ. 45 λεπτ.
Seedy Marmalade Flapjacks
40 λεπτ.
Easy Chocolate Cake
1ωρ. 15 λεπτ.
Strawberry White Chocolate Cookies
50 λεπτ.
Mango Swiss Roll
40 λεπτ.
Butter biscuits
50 λεπτ.
Lemon cake
2ωρ.
White Chocolate, Raspberry and Pistachio Brownies (Gluten Free)
1ωρ. 15 λεπτ.
Gluten-free Rice Flour and Chocolate Cookies
1ωρ. 35 λεπτ.