Συσκευές & Αξεσουάρ
Strawberry and Nectarine Polenta and Almond Cake
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
butter diced, plus extra for greasing125 g
-
light brown sugar250 g
-
Greek yoghurt60 g
-
lemon zest only and 30 g juice1
-
fine sea salt½ tsp
-
baking powder1 tsp
-
ground almonds200 g
-
polenta200 g
-
medium eggs3
-
fresh strawberries hulled, 50 g diced (0.5 cm), 50 g finely sliced100 g
-
nectarines stoned, 50 g diced (0.5 cm), 50 g finely sliced100 g
-
crème fraîche for serving150 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 8 portion
Πρωτεΐνη
11.8 g
Θερμίδες
2605 kJ /
623 kcal
Λιπαρά
38.8 g
Υδατάνθρακες
56.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Peaches & Nectarines
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAngela's Sticky Tea Bread
1ωρ. 30 λεπτ.
Dundee Cake
3ωρ. 10 λεπτ.
Coconut Macaroons (Gluten Free)
35 λεπτ.
Reindeer Pear and Caramel Cupcakes
2ωρ.
Mango Swiss Roll
40 λεπτ.
Orange Burst Biscuits
2ωρ. 10 λεπτ.
Lollipop Cake
2ωρ. 10 λεπτ.
Pistachio Almond Twists
45 λεπτ.
Gluten-free Coffee and Walnut Cake Traybake
1ωρ.
Gluten-free Sacher Torte
3ωρ. 20 λεπτ.
Naturally Sweet Apple and Date Cake (Gluten and Dairy Free)
1ωρ.
Apricot, Almond and Pistachio Biscotti
1ωρ.