
Συσκευές & Αξεσουάρ
Strawberry and Nectarine Polenta and Almond Cake
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
butter diced, plus extra for greasing125 g
-
light brown sugar250 g
-
Greek yoghurt60 g
-
lemon zest only and 30 g juice1
-
fine sea salt½ tsp
-
baking powder1 tsp
-
ground almonds200 g
-
polenta200 g
-
medium eggs3
-
fresh strawberries hulled, 50 g diced (0.5 cm), 50 g finely sliced100 g
-
nectarines stoned, 50 g diced (0.5 cm), 50 g finely sliced100 g
-
crème fraîche for serving150 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 8 portion
Πρωτεΐνη
11.8 g
Θερμίδες
2605 kJ /
623 kcal
Λιπαρά
38.8 g
Υδατάνθρακες
56.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Peaches & Nectarines
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheesecake Brownies
1ωρ. 55 λεπτ.
Apple Crumble Cake
1ωρ. 10 λεπτ.
Apple Cake
1ωρ.
Gluten-free Scones with Berry Chia Jam
1ωρ.
Chocolate Lava Cookies
1ωρ. 40 λεπτ.
Cake Pops
2ωρ.
Almond Cake with White Chocolate Topping
2ωρ. 50 λεπτ.
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1ωρ. 10 λεπτ.
Strawberry White Chocolate Cookies
50 λεπτ.
Apple tart
1ωρ.
White Chocolate, Raspberry and Pistachio Brownies (Gluten Free)
1ωρ. 15 λεπτ.
Cornish Fairings
35 λεπτ.