Strawberry and Nectarine Polenta and Almond Cake

Strawberry and Nectarine Polenta and Almond Cake

3.7 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
8 portions

Υλικά

  • butter diced, plus extra for greasing
    125 g
  • light brown sugar
    250 g
  • Greek yoghurt
    60 g
  • lemon zest only and 30 g juice
    1
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • baking powder
    1 tsp
  • ground almonds
    200 g
  • polenta
    200 g
  • medium eggs
    3
  • fresh strawberries hulled, 50 g diced (0.5 cm), 50 g finely sliced
    100 g
  • nectarines stoned, 50 g diced (0.5 cm), 50 g finely sliced
    100 g
  • crème fraîche for serving
    150 g

Διατροφή ανά 8 portion

Θερμίδες 623 kcal / 2605 kJ
Πρωτεΐνη 11.8 g
Λιπαρά 38.8 g
Υδατάνθρακες 56.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων