Panna cotta z orzechów nerkowca z sosem malinowym

Panna cotta z orzechów nerkowca z sosem malinowym

4.4 65 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
6 porcji

Υλικά

Panna cotta
  • cukru
    100 g
  • laski wanilii pokrojonej na kawałki
    ½
  • orzechów nerkowca
    200 g
  • agar-agar (5 g)
    2 czubate łyżeczki
  • oleju słonecznikowego
    15 g
  • wody
    500 g
Sos malinowy
  • cukru
    40 g
  • malin, mrożonych uprzednio rozmrożonych, wraz z sokiem
    300 g
  • soku z cytryny świeżo wyciśniętego
    40 g

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 325.6 kcal / 1362.3 kJ
Πρωτεΐνη 6.7 g
Λιπαρά 17.5 g
Υδατάνθρακες 39.9 g
Φυτικές ίνες 4.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.9 g
Νάτριο 8.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων