
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ei-Sauce zu gekochtem Spargel
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Crème fraîche150 g
-
Ei1
-
Salz½ TL
-
Pfeffer1 Prise
-
Frühlingszwiebeln in Ringen (2 mm), und etwas mehr zum Bestreuen2
-
Ei hart gekocht, grob gehackt1
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
156 kcal /
654 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
14 g
Υδατάνθρακες
2 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Mit Köpfchen!
11 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνZucchini-Frischkäse-Sauce
30 Min
Sauce Bologneser Art mit Sojabröseln
25 Min
Möhrensauce
25 Min
Paprikasauce
40 Min
Paprikasauce mit Bratwurstbällchen zu Nudeln
30 Min
Walnuss-Ricotta-Pesto
10 Min
Möhren-Tomaten-Sauce
25 Min
Hackfleischsauce mit Spinat
30 Min
Spaghetti Bolognese
40 Min
Würzige Basis-Tomatensauce
35 Min
Kürbis-Aprikosen-Chutney
1 Std.
Hirseaufstrich mit Apfel
30 Min