
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ei-Sauce zu gekochtem Spargel
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Crème fraîche150 g
-
Ei1
-
Salz½ TL
-
Pfeffer1 Prise
-
Frühlingszwiebeln in Ringen (2 mm), und etwas mehr zum Bestreuen2
-
Ei hart gekocht, grob gehackt1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
156 kcal /
654 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
14 g
Υδατάνθρακες
2 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Mit Köpfchen!
11 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGurken-Relish
1ωρ. 30 λεπτ.
Honig-Senf-Dip
10 λεπτ.
Gurken-Relish
1ωρ. 30 λεπτ.
Ketchup aus frischen Tomaten
1ωρ. 20 λεπτ.
Zwetschgen-Chutney
50 λεπτ.
Mediterraner Paradeiser-Linsen-Aufstrich
1ωρ. 20 λεπτ.
Scharfe Pflaumensauce
50 λεπτ.
Gurken-Minz-Raita
25 λεπτ.
Spinat-Dip
10 λεπτ.
Kichererbsen-Frischkäse-Aufstrich
10 λεπτ.
Bärlauchöl
15 λεπτ.
Kürbis-Aprikosen-Chutney
1ωρ.