 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
鲑鱼、葱和番茄蛋糕
                
                Προετοιμασία 5 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          水500 克
- 
          鲑鱼籽 切片180 克
- 
          京葱 取葱白,切1.5厘米段2 根
- 
          含盐黄油 涂抹模具用10 克
- 
          蛋3 颗
- 
          面粉180 克
- 
          泡打粉5 克
- 
          牛奶100 克
- 
          油70 克
- 
          凝乳酪(curd cheese)2 汤匙
- 
          盐 根据个人口味调整1 茶匙
- 
          黑胡椒粉 根据个人口味调整1 小撮
- 
          油浸番茄干 (προαιρετικό πεδίο) 切片8 个
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        21 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        2285 kJ  / 
                        546 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        30 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        45 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        烘焙滋味
                        66 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    