Ameisencupcakes mit Honigtopping und Haselnusskrokant

Ameisencupcakes mit Honigtopping und Haselnusskrokant

4.0 21 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
12 Stück

Υλικά

Ameisencupcakes
  • Butter weich, in Stücken
    200 g
  • Feinkristallzucker
    120 g
  • Vanillezucker
    1 TL
  • Salz
    1 Prise
  • Milch
    100 g
  • Weizenmehl, universal
    200 g
  • Backpulver
    1 TL
  • Zitronensaft, frisch gepresst
    1 TL
  • Eier
    4
  • Schokoladenstreusel etwas mehr zum Dekorieren
    90 g
Haselnusskrokant
  • Haselnüsse
    50 g
  • Butter
    10 g
  • Honig (z.B. Waldhonig)
    20 g
Honigtopping
  • Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt
    100 g
  • Sahnesteif
    1 TL
  • Frischkäse (Doppelrahmfettstufe)
    175 g
  • Zitronensaft, frisch gepresst
    1 TL
  • Honig (z.B. Waldhonig)
    20 g
  • Ingwer, gemahlen
    ¼ TL
  • Salz
    1 Prise
  • Staubzucker
    1 EL

Διατροφή ανά 1 Stück

Θερμίδες 378 kcal / 1582 kJ
Πρωτεΐνη 7 g
Λιπαρά 30 g
Υδατάνθρακες 21 g
Φυτικές ίνες 1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων