Torta meringa alle nocciole con crema alla banana e toffee

Torta meringa alle nocciole con crema alla banana e toffee

4.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
12 fette

Υλικά

Meringata alle nocciole
  • olio di semi di girasole q.b. per oliare
  • di zucchero semolato
    250 g
  • di nocciole sgusciate
    150 g
  • albumi
    5
  • di aceto di vino bianco
    1 cucchiaio
Farcitura al toffee
  • di caramelle Toffee
    75 g
  • banana (circa120 g)
    1
  • di panna (min. 30% di grassi) fredda
    100 g
Crema al cioccolato
  • di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi piccoli
    100 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    80 g
  • di estratto di vaniglia naturale
    1 cucchiaino
Assemblare la torta
  • di cioccolato fondente (50% di cacao) in 1 blocco
    50 g
  • di nocciole spellate, tostate
    35 g

Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 354.5 kcal / 1483.1 kJ
Πρωτεΐνη 5 g
Λιπαρά 22.3 g
Υδατάνθρακες 35.9 g
Φυτικές ίνες 3.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.5 g
Νάτριο 35.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων