Συσκευές & Αξεσουάρ
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 45 λεπτ.
12 slices
Υλικά
Pastry
-
caster sugar90 g
-
orange thin peelings of skin only¼
-
plain flour250 g
-
unsalted butter cold, diced175 g
-
egg yolk from medium egg1
-
water chilled2 Tbsp
-
medium egg beaten1
Filling
-
double cream390 g
-
liquid glucose2 Tbsp
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets365 g
-
orange liqueur25 g
-
unsalted butter diced85 g
Serving
-
honeycomb50 g
-
crème fraîche for serving
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 slice
Πρωτεΐνη
6.1 g
Θερμίδες
2580 kJ /
617 kcal
Λιπαρά
47.3 g
Υδατάνθρακες
41.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCherry Pie with Pistachio Pastry
2ωρ.
Gluten-free Raspberry Cream Roulade
25ωρ. 40 λεπτ.
Sweet Pastry Tartlets
1ωρ. 45 λεπτ.
Assorted Chocolate Truffles
2ωρ. 50 λεπτ.
Panna Cotta
6ωρ. 15 λεπτ.
Raw Chocolate, Raspberry and Macadamia Bars
2ωρ. 55 λεπτ.
Lemon Tart
4ωρ. 30 λεπτ.
Peppermint Hot Chocolate Stirrers
2ωρ. 20 λεπτ.
Carrot Cake with Pecans and Vanilla
12ωρ. 55 λεπτ.
Orange Caramel Choux Puffs
1ωρ. 20 λεπτ.
Almond Tuiles
1ωρ. 30 λεπτ.
Pineapple and Coconut Cheesecake Bars
7ωρ. 10 λεπτ.